(Català) Wingardium Luminosa

Aula multimèdia de l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia de la Universitat de Girona

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’ERAM participa al festival VIBRA, els dies 21, 22 i 23 de desembre. El festival, que no té gaire a veure amb l’encanteri Wingardium Leviosa, sinó més aviat amb el Lumos Maxima, és la FESTA DE LA LLUM.

La programació compta amb dos espais dissenyats i performats per animalons de la nostra casa. Aquest festival és una iniciativa per a fomentar l’activitat turística, i per tant també econòmica, dels barris de Girona, millorar la cohesió social i fomentar la cultura i la creativitat, i algunes estudiants de GCAM 3 i 4, i GAE 3 han tingut la sort i la feinada de presentar els seus projectes.

Espai 6. Plaça de l’Assumpció. La Volta + Arxipèlag

Col·laborant amb el Mercat de la Volta, aquesta iniciativa, que parteix de l’Àmbit de la Creació Escènica en Espais Públics, amb l’ajuda del professor Jordi Duran i Roldós i Melissa Caminha, treballa la creació a l’espai públic i el contacte entre les persones participants.

La Carla Coll, alumna de GAE 3, ens ha fet cinc cèntims sobre el procés de creació. Ens explica que en Jordi Duran va suggerir el projecte i es van posar en marxa. Van veure la plaça, proposar petites càpsules individuals, que el resultat han estat fusions d’aquestes o les mateixes filtrades després de presentar una primera proposta escrita. Els últims dies han estat fent proves de material i avui munten les instal·lacions, on en algunes de les quals podrem veure-hi performances, per quedar-s’hi fins diumenge, dia en el qual només podrem veure les instal·lacions. Instal·lacions que van començar, cadascuna, amb una taula i una cadira, instal·lacions que jugant des del col·lectiu a l’individual i viceversa, conformen un arxipèlag.

Espai 4. Parc Central. Èter

Èter sorgeix del plantejament del projecte de la instal·lació a l’alumnat de GAM 3 i GAM 4. Ernest Forts, Jordi Márquez, Pol Valverde, Albert Sànchez, Laura Bisbe Fàtima Pérez, Jordi Bosh, Janet Gutièrrez, Santi Cros, Marc Vila, Ferran Castellò, Abel Martínez i Hans Ludwig, cooperen des de les seves especialitats per al disseny artístic i la programació de la composició d’Èter, un món per sobre dels núvols des d’on es pot veure el món des d’una perspectiva, evidentment, més allunyada. El projecte ofereix una mirada sobre el que necessita el món i la possibilitat que, les persones que s’hi passegin, puguin votar què volen enviar-li dels aspectes que treballa el VIBRA: creativitat, sostenibilitat, tecnologia o cohesió social. SPOILER! La reacció crea una tempesta de color, la metàfora del missatge. Aquesta no és l’única sorpresa que us espera al llarg del festival, a mi m’han xivat moltes cosetes que no diré, ja que serà millor que ho veieu amb els vostres ulls aquest cap de setmana, els dies 21, 22 i 23 de desembre!

Amb quines performances ens faran reflexionar les nostres companyes ERAMERS? Com seran les instal·lacions? Amb quines reaccions ens sorprendrà Èter? Què votareu?

La daina.

@performarnos

Per cualsevol suggerència podeu contactar amb nosaltres fent un mail a performarnos@gmail.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede gustar

(Català) La recta final

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en