(Català) Eines i més eines

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Durant les dues últimes setmanes, Bitò Produccions, per segon any consecutiu, ha implementat a l’alumnat de GAE 4 un seminari on han estudiat tots els camps on arriba la productora i també La Fundació La Ciutat Invisible, impulsada per Bitò mateix l’any 2013, desglossant-ho en els diferents departaments i projectes que les componen.

Cada dia han anat rebent la visita d’un o una de les diferents caps de departament. Departaments com comunicació i públics, publicitat i màrqueting, premsa, entre d’altres, que treballen transversalment per dur a terme la supervisió de tots els aspectes relatius a la realització global de l’obra, la relació de la producció amb els tècnics i el director de l’obra, l’estudi de l’entorn legal, econòmic i empresarial amb especial atenció a la captació de fons i la gestió d’equipaments culturals com a nova àrea de la gestió de les arts escèniques.

Els projectes que gestiona Bitò a través dels seus departaments són principalment les produccions i distribucions d’espectacles i Temporada Alta, però també gestionen el projecte A Tempo – Arts i Formació, l’Espai de Pensament, El Cercle, el Club, el Premi Quim Masó de Producció Teatral, nascut l’any 2006, i la gestió del Teatre de Salt.

Ahir dijous 17 de gener, el GAE 4 va participar en una roda de premsa al Teatre de Salt relacionada amb Apropa Cultura, un projecte que facilita l’accés cultural a persones que estan en risc d’exclusió social, obrint les portes a teatres, museus, auditoris i festivals, en definitiva, una bona eina de transformació social.

Esperem que hagin pres nota!

La daina.

@performarnos

 

Per qualsevol suggeriment podeu contactar amb nosaltres fent un mail a performarnos@gmail.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede gustar

(Català) La recta final

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en